Repromaterijal za nakit i bižuteriju, poludrago kamenje, kristalne, češke perle, kristali Swarovski,stras za lepljenje i sivenje srebro 925. 069/17-88-741 (Vladimir).


__________________
VELIKA NOVOGODIŠNJA AKCIJA
Uloguj se!
Login:
Password:
NOVI ARTIKLI
Najnovije dodati proizvodi
Korpa
Vaša korpa je prazna

Dostava se vrši putem brze pošte BEX. Porudžbine se obrađuju i šalju u roku od 24 sata. Subotom i nedeljom se ne šalju zbog vikenda.
NOVO!
Katalog boja za kašaste perle Preciosa Ornela Katalog boja za štras i kristali Preciosa Ornela BESPLATNI PROGRAMI za beadwork Kamenje prema hororskopskom znaku Poludrago i drago kamenje-svojstva
REKLAMA
Ćilibarski pokloni
Samo kod nas možete kupiti 100 % pravi Baltički ćilibar po najnižim cenama. Isporuka PostExpressom (po Srbiji) ! Dobro došli!

Ćilibar Baltički

Ikone i slike od ćilibara

Preporuči nas
Naš baner:

Repromaterijal&Poludrago kamenje

USLOVI KORIŠĆENJA
 
 1. REPRO-MATERIJAL & POLUDARGO KAMENJE ne odgovara za tačnost poslatih podataka prilikom registracije.
 2. Nakon verifikacije porudžbine od strane KUPCA i PRODAVCA, PRODAVAC je dužan da poštuje dogovoreno vreme i uslove isporuke, a KUPAC je dužan da svoj proizvod plati po načinu koji je određen.
 3. KUPCU u Srbiji, sva roba će biti isporučena kurirskom službom BEXom, ili Lično preuzimanje.
 4. PRODAVAC nije u dužnosti da se složi sa izmenjenim uslovima slanja robe, i može da poništi porudžbinu ukoliko mu ne odgovaraju uslovi koje je KUPAC naveo.
 5. Ukoliko dodje do oštećenja robe u toku transporta REPRO-MATERIJAL & POLUDARGO KAMENJE ne snosi odgovornost.
 6. PRODAVAC NE SNOSE troškove slanja, troškovi slanja idu na teret KUPCA, osim ako to  nije drugačije dogovoreno između PRODAVCA i KUPCA.
 7. KUPAC je dužan da na svako pitanje postavljeno od strane REPRO-MATERIJAL & POLUDARGO KAMENJE odgovori u roku od 48h, u protivnom porudžbina će da bude poništena.
 8. Ukoliko REPRO-MATERIJAL & POLUDARGO KAMENJE utvrdi da se KUPAC nije ponašao u skladu sa navedenim uslovima prodaje, automatski briše korisnika iz baze i ne dozvoljava više nikakvo postvaljanje/poručivanje proizvoda.
 9. Sve gore navedeno odnosi za sve proizvode našeg sajtaREPRO-MATERIJAL & POLUDARGO KAMENJE.  
 10. Jedinstvena namena sajta REPRO-MATERIJAL & POLUDARGO KAMENJE i njegova svrha je prodaja proizvoda i repromaterijala za izradu nakita.
 11.  Bilo kakav pokušaj pristupa ovom sajtu ili njegovim podacima iz bilo koje druge svrhe će rezultirati zakonskim posledicama.
 12.  Ukoliko imate manje od 18 godina, možete koristiti usluge ovog sajta samo uz prisustvo roditelja ili staratelja.
 13. Sadržaji stranica ovoga sajta su za Vašu opštu informaciju i upotrebu i mogu se menjati bez prethodne najave.
 14. Sve slike, dizajn i sadržaj ovoga sajta su u potpunosti vlasništvo REPRO-MATERIJAL & POLUDARGO KAMENJE i mene kao autora i podležu zakonskim autorskim pravima. Svi prikazani slike odgovaraju zaista proizvodu koji je na prodaju u našoj On-line prodavnici.
 15. Porudžbine se obrađuju i šalju u roku od 24 sata. Subotom i nedeljom se ne šalju zbog vikenda. Šaljemo BEX-om pouzečem.
 Vas u tom duhu molim da ne koristite slike sa našeg sajta na drugim sajtovima!

Ukoliko želite da mi pomognete da reklamiram ovaj sajt ili želite da reklamirate svoj sajt (banere i linkove), ili ako imate problemi sa registracijom ili naručivanjem,
 kontaktirajte nas putem maila ili preko "
KONTAKT" .
-->
Pretraga
NOVO! NOVO! NOVO!


Slike i za vez sa kašastim ma

Kako napraviti lutku-

Isporuka kompleta je od 15 do 30 dana. Iznad svake lutke imate broj kompleta za porućivanje. Poručiti možete preko.

KONTAKT FORME

Slikanje ma (Napravi sam sliku od kristala)

Kanitelj za vez, zlatovez i žardozi vez (indijski vez hekljicom). Primer radova možete pregledati ovde:

Masterklas sa kanitelju

Masterklas sa kanitelju
Šibori trake za stvaranje Vaših unikata: Primer radova možete pregledati ovde:
Primeri radova sa kanitelju
REPROMATERIJAL
Češke kasaste perle Poludrago i drago kamenje Kristali, perle od kristala Staklo kristalno, staklo Češke perle SWAROVSKI ELEMENTS® (Original) Kašaste perle TOHO Kašaste perle Plastične, akrilne perlee Šambala i resin perlice Indonezijske perle Keramičke perle Porcelan perle Gumene perle Nalepnice za tekstil, amblemi Dekupaž Pompon Pletene perle Rayher Štras i kristali (za šivenje i lepljenje) Kompleti za slikanje kristalima (štrasom) Slike i kompleti za vez sa kašastim perlicama Šljokice Minerali za kristaloterapiju Ćilibar baltički Metalne komponente Komponente od srebra 925/1000 Polimerska glina Alat i sabloni za izradu rukotvorina Postolja i stalci Konci i kanapi Kožice, čipke i trake Kutije za nakit VELEPRODAJA repromaterijala
Reklamiranje
Ukoliko želite da se reklamirate kod nas na sajtu za 4€/mes.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako zelite besplatno da reklamirate svoj proizvod, napravite masterklas vaseg proizvoda sa koriscenjam naseg repromaterijala (sa slikama i sa Vasim potpisom i adresom na Vas sajt ili Facebook stranicu). Mi cemo posle pregleda staviti njega u nasu

"Masterklas - Sobu"

. Adresa sajta :

www.napravisam.ucoz.com

Statistika

Designed by
Ul-chic Design
Repro-materijal Poludrago kamenje  ©| 2018 | Sve slike, dizajn i sadržaj ovoga sajta su u potpunosti vlasništvo www.repro-materijal.com i podležu zakonskim autorskim pravima.

Kako poručivati na sajtu