Uloguj se!
Login:
Password:
NOVI ARTIKLI
Najnovije dodati proizvodi
Korpa
Vaša korpa je prazna

Dostava se vrši putem brze pošte BEX. Porudžbine se obrađuju i šalju u roku od 24 sata. Subotom i nedeljom se ne šalju zbog vikenda.
Kategorije
Svojstva poludragog i dragog kamenja [27]
Boja, svojstva, vibracije kristala, kamenje prema horoskopskom znaku [4]
Feng šui [2]
O kristalima i dragom kamenu. ISCJELITELJSKE VIBRACIJE (HR) [1]
NOVO!
Katalog boja za kašaste perle Preciosa Ornela Katalog boja za štras i kristali Preciosa Ornela BESPLATNI PROGRAMI za beadwork Kamenje prema hororskopskom znaku Poludrago i drago kamenje-svojstva
REKLAMA
Ćilibarski pokloni
Samo kod nas možete kupiti 100 % pravi Baltički ćilibar po najnižim cenama. Isporuka PostExpressom (po Srbiji) ! Dobro došli!

Ćilibar Baltički

Ikone i slike od ćilibara

Preporuči nas
Naš baner:

Repromaterijal&Poludrago kamenje

Main » Articles » Svojstva poludragog kamenja » Feng šui

Feng shui trikovi za privlačenja novca

U svakom delu planete Zemlje, novac je primarno sredstvo plaćanja. Ali, šta ako nam se smanje prilivi, ili nam je neophodno još, i ne možemo da živimo onako kako smo navikli?

Jedna od opcija je da potražite dodatni ili bolji posao, ili da u svom domu i životu stvorite uslove za neometano strujanje životne energije koja je ključna za sigurnost i blagostanje.

POČNITE OD ULAZNIH VRATA

Da li se mogu otvoriti širom? Kakav je prilaz u ostale prostorije? Ako vam je blokiran prilaz ulaznim vratima

kesama sa smećem, starim nameštajem, i nagomilanim stvarima prvo što treba da uradite je raščišćavanje. Sve te navedene stvari imaju svoje mesto a to je kontejner ili otpad. Zakrčen hodnik najavljuje nemogućnost priliva energije i novca.

Dakle, očistite prilaz či energiji. Stavite zvono na vrata ili popravite ako ne radi. Sa unutrašnje strane vrata možete okačiti feng šui zvončiće koji najavljuju ulaz gostiju ali i jake či energije u stan. Potrudite se da na zidu preko puta ulaznih vrata stoji neka lepa slika dobrodošlice.

Nameštaj u hodniku je preporučen kao minijaturan ili ga nema (ovo se pre svega odnosi na cipelarnik i vešalice). Veliki problem je baš u odabiru veličine cipelarnika, izbegavajte "kabaste" modele. Vešalice neka budu pokrivene u vidu američkog plakara. Samo ime kaže, "veša se", stoga či energija i ne može da uđe u prostor i osveži i ga. Ako volite takvu vrstu vešalica, onda one treba da budu isključivo za goste i njihove stvari.
Za one koji vole stalan, čvrst i redovan priliv novca, odličan feng šui predlog je da stavite pored vrata stana figuru kornjače. Postavite je na pod, okrenutu glavom ka centru. Takođe, jedna lepa fontana preko puta ulaznih vrata, pored vrata ili na radnom stolu je odličan feng šui aktivator za novac. Kada se ulazna vrata  lagano otvaraju i hodnik je čist, jako svetlo je još jedan poziv či energiji da uđe u stan. Zato je  kristalni luster ili luster gde je samo okačen jedan kristal, poznat kao jak feng shui aktivator.

CENTAR STANA I DNEVNA SOBA

Lep i prozračan centar je srce stana i najvažnija akumulirana energija koja se prenosi na njegove ostale delove. Ovde možete postaviti akvarijum i zlatne ribice, koji su simbol novca i prosperiteta (akvarijum se još postavlja na ulazu u dnevnu sobu ili u stan). 

Što se tiče dnevne sobe, ona je deo stana za okupljanje ukućana, odmaranje i razmenu dnevnih informacija. Potrudite se da je centar dnevne sobe prazan ili bar prohodan. Svaki deo nameštaja u koji se udarate je loša i blokirana energija. Višak nameštaja, nered i haos izazivaju osećaj nervoze i depresije. Najoptimalnije je raskrčiti i srediti ceo stan i dnevnu sobu kao primarnu. Možete staviti manje stočiće sa strane troseda ili ugaonih kreveta, a ako volite centralni stočić, onda se fokusirajte na njegovu pokretljivost. Što je lakši za pomeranje, to je manja težina stvari na njemu. To je osnovni postulat za centar stana i centar dnevne sobe.

KUPATILO

Ovo je  mesto gde se "spira" negativna energija nakupljena tokom dana, i podiže ili osvežava sa novom.
Takođe, zdravu energiju ili šeng či stana najviše oduzima upravo kupatilo, pa samim time i energiju ljudi koji žive u njemu. 
Mesto gde se nalazi  kupatilo imaće direktno negativan uticaj na ukućane. Na primer, ako se nalazi na jugu, gde je mesto uspeha, ugleda, imidža neke porodice ili firme, onda energija kupatila upravo može da ugrozi taj ugled. Zato je feng shui savet - pravilo poklapanja daske na wc šolji, veoma važno. Lako i brzo ćete zatvoriti odvode slivnika mekanom prostirkom na podu  i rešetkom u lavabou. Održavajte kupatila dobrom ventilacijom i higijenom. Postavite najjači feng shui lek - miris, u vidu  mirisnih sapuna, soli za kupanje i sveća u raznim bojama.

JUGOISTOK JE VEZA SA NOVCEM I BOGASTVOM 

Jedan od najpoznatijih feng šui aktivatora je drvena žabica koja u ustima drži novčić

Deo stana i prozori na jugoistoku su u direktnoj vezi sa brzim ulaskom novca u kuću. Ako su zatvoreni, prljavi, blokirani cvećem i raznim detaljima, ili je postavljen nameštaj koji onemogućava prilaz da se širom otvore, to će usporiti ili otežati priliv novca. Tako je i vašem  budžetu  onemogućeno da se dopuni. Zato što pre raskrčite sve što vam je na daskama prozora i pomerite nameštaj na drugo mesto.

MUŠKA I ŽENSKA STRANA STANA

Severozapad je strana koja pripada muškarcima, očevima ili menadžerima. Jugozapad je strana žena, majki ili menadžerki. Zato doterajte ove strane. Oslobodite ih viška nameštaja i održavajte higijenu podova i prozora. Dodajte neke slike sa poslovnog sastanka, uspešno obavljenog posla, nagrade koju ste dobili, ili samo sliku vašeg uzora i idola.  Ako ste privatnik, stavite logo firme i vašu sliku i diplomu.

Pojačajte sa nekim feng shui slatkim figuricama: žabice od žada za novac, tronoga žabica. (Figurice možete naći ovde Figurice od poludragog kamenja)
Citrin kristal muškarci mogu da stave kao držač dokumenata na stolu, a žene da nose privezak od citrin kristala ili žada u vidu nakita.

Stavite metalnu kutiju sa novčićima sa putovanja, sitnim novcem i bankarskim karticama. Samo kutija sa novcem ne sme da se vidi. Uzimajte odatle novac i opet dodajte. Novac je roba, pa se tako i ponašajte. Što znači, zaradite i trošite. Samo tako ćete imati kontinuiran priliv.

POČNITE DA VOLITE NOVAC

Počnite da novac posmatrate kao još jednu od nagrada i blagodeti u vašem životu: vaša dobrota, inteligencija i trud nagrađeni su kvalitetnom porodicom, bogatim socijalnim životom, divnim prijateljima, i što da ne, novcem. 

 

Izvor

Category: Feng šui | Added by: ul-chic (15.10.2014)
Views: 1671 | Tags: novac, kako doci do novca, feng shui, trik, feng sui
Pretraga
NOVO! NOVO! NOVO!


Slike i za vez sa kašastim ma

Kako napraviti lutku-

Isporuka kompleta je od 15 do 30 dana. Iznad svake lutke imate broj kompleta za porućivanje. Poručiti možete preko.

KONTAKT FORME

Slikanje ma (Napravi sam sliku od kristala)

Kanitelj za vez, zlatovez i žardozi vez (indijski vez hekljicom). Primer radova možete pregledati ovde:

Masterklas sa kanitelju

Masterklas sa kanitelju
Šibori trake za stvaranje Vaših unikata: Primer radova možete pregledati ovde:
Primeri radova sa kanitelju
REPROMATERIJAL
Češke kasaste perle Poludrago i drago kamenje Kristali, perle od kristala Staklo kristalno, staklo Češke perle SWAROVSKI ELEMENTS® (Original) Kašaste perle TOHO Kašaste perle Plastične, akrilne perlee Šambala i resin perlice Indonezijske perle Keramičke perle Porcelan perle Gumene perle Nalepnice za tekstil, amblemi Dekupaž Pompon Pletene perle Rayher Štras i kristali (za šivenje i lepljenje) Kompleti za slikanje kristalima (štrasom) Slike i kompleti za vez sa kašastim perlicama Šljokice Minerali za kristaloterapiju Ćilibar baltički Metalne komponente Komponente od srebra 925/1000 Polimerska glina Alat i sabloni za izradu rukotvorina Postolja i stalci Konci i kanapi Kožice, čipke i trake Kutije za nakit VELEPRODAJA repromaterijala
Reklamiranje
Ukoliko želite da se reklamirate kod nas na sajtu za 4€/mes.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako zelite besplatno da reklamirate svoj proizvod, napravite masterklas vaseg proizvoda sa koriscenjam naseg repromaterijala (sa slikama i sa Vasim potpisom i adresom na Vas sajt ili Facebook stranicu). Mi cemo posle pregleda staviti njega u nasu

"Masterklas - Sobu"

. Adresa sajta :

www.napravisam.ucoz.com

Statistika

Designed by
Ul-chic Design
Repro-materijal Poludrago kamenje  ©| 2018 | Sve slike, dizajn i sadržaj ovoga sajta su u potpunosti vlasništvo www.repro-materijal.com i podležu zakonskim autorskim pravima.