Uloguj se!
Login:
Password:
NOVI ARTIKLI
Najnovije dodati proizvodi
Korpa
Vaša korpa je prazna

Dostava se vrši putem brze pošte BEX. Porudžbine se obrađuju i šalju u roku od 24 sata. Subotom i nedeljom se ne šalju zbog vikenda.
Kategorije
Svojstva poludragog i dragog kamenja [27]
Boja, svojstva, vibracije kristala, kamenje prema horoskopskom znaku [4]
Feng šui [2]
O kristalima i dragom kamenu. ISCJELITELJSKE VIBRACIJE (HR) [1]
NOVO!
Katalog boja za kašaste perle Preciosa Ornela Katalog boja za štras i kristali Preciosa Ornela BESPLATNI PROGRAMI za beadwork Kamenje prema hororskopskom znaku Poludrago i drago kamenje-svojstva
REKLAMA
Ćilibarski pokloni
Samo kod nas možete kupiti 100 % pravi Baltički ćilibar po najnižim cenama. Isporuka PostExpressom (po Srbiji) ! Dobro došli!

Ćilibar Baltički

Ikone i slike od ćilibara

Preporuči nas
Naš baner:

Repromaterijal&Poludrago kamenje

Main » Articles » Svojstva poludragog kamenja » Svojstva poludragog i dragog kamenja

Koral

Koral , morske kolonijalne "coelenterates", Кораллuglavnom iz klase korala, klasa Hidroid (gidrokoralli), različita  mogućnost da se formira jaka - obično vapno (karbonat kalcija), manje napaljene - skelet, koji je ostao nakon smrti životinje i doprinosi formiranju grebena , atola. Najpoznatiji i važno sa točke gledišta zaštite okoliša, tzv kamena (kamena) korala, jer je njihov rast dovodi do formiranja koralnih grebena. Oni se javljaju gotovo isključivo u tropskim i suptropska vodama sa temperaturom ispod 21 ° C i na dubini više od 27 m.

Boja: Može biti crveni, ružičasti, beli, crni. Crveni štiti trudnice i nerođeno dete. Štiti od infekcija, oboljenja krvi i crne magije (racuna se da je zenski koral - crveni). Beli čuva od koštanih oboljenja i rahitisa, karijesa i paradentoze (racuna se da je muski koral - beli). Ružičasti oslobađa telo od otrova, ublažava bolove kostiju, zglobova. Crni leči tumore, katare, apscese. Čisti se jednom mesečno u morskoj vodi ili slanoj vodi.Nije potrebno punjenje jer se puni iz soli.

 

 


 

 

 

Nakit od ovog kamena mozete pronaci kod nasoj

On-line prodavnice/E-shop

 

 


Izvor informacije

 

Category: Svojstva poludragog i dragog kamenja | Added by: repromaterijal2 (03.01.2011)
Views: 3488 | Tags: poludrago kamenje, koral, gemstone, coral
Pretraga
NOVO! NOVO! NOVO!


Slike i za vez sa kašastim ma

Kako napraviti lutku-

Isporuka kompleta je od 15 do 30 dana. Iznad svake lutke imate broj kompleta za porućivanje. Poručiti možete preko.

KONTAKT FORME

Slikanje ma (Napravi sam sliku od kristala)

Kanitelj za vez, zlatovez i žardozi vez (indijski vez hekljicom). Primer radova možete pregledati ovde:

Masterklas sa kanitelju

Masterklas sa kanitelju
Šibori trake za stvaranje Vaših unikata: Primer radova možete pregledati ovde:
Primeri radova sa kanitelju
REPROMATERIJAL
Češke kasaste perle Poludrago i drago kamenje Kristali, perle od kristala Staklo kristalno, staklo Češke perle SWAROVSKI ELEMENTS® (Original) Kašaste perle TOHO Kašaste perle Plastične, akrilne perlee Šambala i resin perlice Indonezijske perle Keramičke perle Porcelan perle Gumene perle Nalepnice za tekstil, amblemi Dekupaž Pompon Pletene perle Rayher Štras i kristali (za šivenje i lepljenje) Kompleti za slikanje kristalima (štrasom) Slike i kompleti za vez sa kašastim perlicama Šljokice Minerali za kristaloterapiju Ćilibar baltički Metalne komponente Komponente od srebra 925/1000 Polimerska glina Alat i sabloni za izradu rukotvorina Postolja i stalci Konci i kanapi Kožice, čipke i trake Kutije za nakit VELEPRODAJA repromaterijala
Reklamiranje
Ukoliko želite da se reklamirate kod nas na sajtu za 4€/mes.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako zelite besplatno da reklamirate svoj proizvod, napravite masterklas vaseg proizvoda sa koriscenjam naseg repromaterijala (sa slikama i sa Vasim potpisom i adresom na Vas sajt ili Facebook stranicu). Mi cemo posle pregleda staviti njega u nasu

"Masterklas - Sobu"

. Adresa sajta :

www.napravisam.ucoz.com

Statistika

Designed by
Ul-chic Design
Repro-materijal Poludrago kamenje  ©| 2018 | Sve slike, dizajn i sadržaj ovoga sajta su u potpunosti vlasništvo www.repro-materijal.com i podležu zakonskim autorskim pravima.